Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   V živo iz ženevskega avtomobilskega salona
UPDATE: Obetavna avtomobilska prihodnost
Kriza je avtomobilsko industrijo že davno obšla, vsaj tako je občutiti na 84. ženevskem salonu avtomobilov, saj so tovarne pripravile zajetno ponudbo novih avtomobilov, ki v bodoče pripeljejo na ceste.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
4. marec 2014 | 12:12:32

Skupno 250 razstavljalcev predstavlja kar 900 avtomobilov. Največ zanimanja je za slovenskega Twinga, preseneča Mazda z novo študijo Hazumi (serijska Mazda2 v Slovenijo pride maja 2015), zagotovo med najbolj privlačne sodita Honda Civic Type-R in C4 Cactus (prihod v Slovenijo julija), Robert Lešnik na razstavnem prostoru Mercedesa predstavlja razred S v kupejevski različici, Ford je v Evropo končno pripeljal Mustanga, kitajski Qoros napoveduje ofenzivo z novo kombilimuzino Qoros3, Jeep Renegade je v živo videti precej boljši kot na slikah, Suzuki se z novim Celeriom vrača med najmanjše avtomobile (cenejši bo od VW Upa), spregledati pa ne gre niti kopico novih in izjemno zanimivih študijskih modelov. Zvezda, po našem mnenju, je Volvo Estate Concept, takoj za tem uvrščamo Maserati Alfierija, Alfo 4C Spider, Škodo VisionC, Volkswagnovega T-Roca in druge.

V spodnji galeriji si lahko ogledate prve slike iz salona, tekom dneva pa bomo galerijo še dopolnjevali.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens
Prosim za fotko twingove armaturke, do sedaj je še nikjer nisem zasledil. Hvala
4.3.2014 12:53:52
alfafil
Suzuki Celerio cenejši od Upa?Up je poceni?
4.3.2014 13:58:25

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija