Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
BMW-jevi M Performance dodatki bodo nadomestili pravo M zverino
Bavarci že nekaj let ponujajo bogato ponudbo različnih športnih dodatkov za nekatera vozila. Od letošnjega leta so celotno ponudbo Perfomance dodatkov v Munchnu malce prevetrili in jo poslali v upravljanje hčerinskemu podjetju M GmbH. Vse to je zdaj na voljo tudi v Sloveniji.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
16. maj 2014 | 14:44:15

Program BMW M Performance obsega tako vizualne dodatke (nalepke z različnimi napisi), kot tudi kup aerodinamičnih priboljškov, pozabili pa niso niti na tako imenovane pakete, ki prinašajo več moči. Kupec lahko izbira med pestro paleto dodatkov, katere cena znaša v razponu od 122 evrov za nalepko M Performance pa vse do 3.919 evrov za komplet 19-palčnih platišč M Double s Pirellijevimi gumami P Zero RSC. Poudariti je potrebno, da gre za originalne dele oziroma dodatke s strani BMW-ja, kar pomeni, da so vsi vezani na garancijo (v primeru Slovenije je ta garancija dve leti) in da je nadgradnja možna tako pri novem kot pri rabljenem vozilu (naknadno pri pooblaščenem trgovcu).

Odgovorni pri BMW-ju ocenjujejo, da se bo za dodatke iz seznama (cenik objavljamo v pripetih slikah) odločilo vsaj 10 odstotkov vseh slovenskih kupcev oziroma vsi tisti, ki bodo kupili serijo 1, kupejevsko Dvojko in Štirko, serijo 3, serijo 4 Cabrio, serijo 5 in 6, X5 ter vse modele iz ponudbe M. Namreč, pri teh je možna dodatna nadgradnja. Na primer kit za povečanje moči stane 1132 evrov, moč pa se, odvisno od modela, poveča od 15 do 25 kilovatov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija