Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slovenskim kupcem na preskus vse Mercedesove eksotike in napredna tehnologija
Družba Autocommerce je v centru varne vožnje v Ljubečni danes predstavila vse svoje adute. Najpomembnejše modele z oznako AMG, napredne asistenčne tehnologije in novi razred V, ki v prodajne salone pripelje čez nekaj tednov.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
20. maj 2014 | 15:06:01

Poseben dogodek, kjer se potencialnim kupcem predstavi smetana vseh nemških zvezd, pri slovenskem uvozniku postaja tradicionalen. Čeprav razmere v Sloveniji in drugod niso najbolj rožnate, je takšen pristop do kupcev v tem trenutku najboljši. Izbrani povabljenci (bilo jih je nekaj več kot 500), s strani trgovcev in uvoznika, so lahko v nekaj dneh na kratko preskusili in doživeli vse kar Mercedes v svojih vozilih lahko ponudi. In ne samo to. Pomembno je tudi to, da povabljenci vse informacije dobijo iz ust Mercedesove podkovane tovarniške ekipe. Tako smo se tudi mi lahko prepričali kako delujejo varnostni sistemi v novem razredu S500 (sistem za preprečevanje trkov, samostojna vožnja, samodejno parkiranje...), kakšen je novi razred V (podrobno ga predstavimo čez dva tedna), a češnja na vrhu smetane, je bil preskus modelov iz palete AMG. Najboljši vtis pustita E63 AMG in A45 AMG. A žal smo z njima prevozili le nekaj kilometrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija