Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Marchionne osebno: Ugasniti smo morali Alfa Romeo ali Lancio, izbrali smo slednjo
Na festivalu ekonomije v mestu Trento je na okrogli mizi sodeloval tudi prvi mož Fiatovega koncerna. Na vprašanje udeleženca je odgovoril zakaj Lancia v Fiatovem dolgoročnem načrtu nima prihodnosti.
Peter Pirkovič
3. junij 2014 | 14:12:28

Zanimivo je dejstvo, da Marchionne tako Alfa Romeo kot Lancio postavlja na enakovredno mesto, a po njegovem mnenju si Alfa Romeo ta trenutek zasluži več kot Lancia, ki je v svoji sklepni fazi. Navkljub bogati zgodovini in mnenju, da je Lancia Delta Integrale HF (katero ima tudi sam v svoji zbirki avtomobilov) najboljši avto, ki ga je ta koncern izdelal, so Lancio v zadnjem desetletju večkrat skušali oživeti, a ni uspelo, saj so vsakič znova zabeležili minus. Namreč, izven italijanskih meja ima Lancia precej majhno vrednost, za razliko od Alfe Romeo. Obenem je obljubil, da bo italijanskemu predsedniku namesto Lancie podaril enega od Maseratijev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
carlo
Makaroni, tebe bi moral ugasnit. :-(
5.6.2014 17:07:16

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija