Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Gume Nokian
Tudi inštruktorji varne vožnje jim zaupajo
Približno osem tisoč mladih voznikov, ki letno obišče tečaj varne vožnje na Vranskem, se prvič sooči z oprijemom gum na različnih podlagah. In takrat je prav, da je avto opremljen s pravimi gumami. Inštruktorji na Vranskem so izbrali gume Nokian.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
26. september 2016 | 9:56:07

Petrolovci, ki so za omenjeno znamko že osem let edini distributer, pravijo, da v poplavi gum na trgu uspejo dosegati kar petodstotni delež prodaje, še bolj zanimiva pa je statistika, ki pravi, da dve tretjini novih gum na trgu predstavljajo zimske gume, kar pomeni, da se kar nekaj voznikov tudi poleti vozi z napačno obutvijo. 

V naslednjih dneh vam predstavimo nekaj produktov zimske ponudbe finskega proizvajalca, še pred tem pa smo na kratko spregovorili z Branetom Leganom, inštruktorjem varne vožnje, ki pravi, da je izbira prave gume zelo pomemben faktor pri vožnji.

Posted by
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija