Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   Oglasno sporočilo
Izbira pravega tepiha v avtomobilu je pomemben faktor
Izkušeni inštruktor varne vožnje Brane Kuzmič je prepričan, da je ob nakupu novega avtomobila pametno preveriti tudi ali so v avtomobilu nameščeni varne avto preproge.
Uredništvo Konstill
23. februar 2016 | 12:35:20

Podjetje Konstill, je specializirano podjetje za obvezno in dodatno avto opremo. Med najpopularnejše produkte spadajo tudi tekstilni avto tepihi, ki jih izdelujejo v Logatcu. Na voljo imajo preko 8 različnih kvalitetnih razredov. V njihovem proizvodnem programu so tudi preproge za specialna vozila kot so Ferrari, Lamborgini in Bentley, kjer se cene gibljejo med 300 in 500€. MI pa priporočamo višji razred, ki so ga poimenovali Milano in kjer se cene gibljejo pri okoli 50€.

Vse preproge so narejene po meri in 100% ustrezajo vozilom. Za varnost je poskrbljeno s originalnimi pritrdilnimi sistemi (nastavki in po potrebi čepki). 

V podjetju Konstill so na voljo tudi gumijasti tepihi za potniški del. Prav tako iz tekstila ali gume ponujajo izdelavo podlage za prtljažnik, za tiste, ki svoja  uporabljate za prevoz različnega tovora pa so na voljo tudi prtljažna korita.

Poleg veleprodaje se zdaj aktivno udejstvujejo tudi maloprodajo na spletu in kot sami povedo, je njihova prednost, da kupec pri njih kupuje neposredno od proizvajalca, pohvalijo se z visoko kakovostjo izdelkov, največjo izbiro avtopreprog in z dejstvom, da pri njih lahko vse vrste preprog izdelajo po meri.

Pravi naslov za spletni obisk je www.avtopreproge.si, kjer boste našli še veliko drugih uporabnih dodatkov za avto, lahko pa z njimi o vseh izdelkih pokramljate na brezplačni številki 080 88 77.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil
Tečni ste.
22.2.2017 16:14:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija