Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   24. avtomobilski salon Slovenije
Vse o avtomobilih na enem mestu
Od danes dalje in vse do nedelje bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani prizorišče avtomobilske predstave, ki se je obudila po 11 letih suše in težkih razmer za zastopnike. A ti so tokrat salon vzeli zelo resno in zadevo postavili na visok nivo.
Peter Pirkovič Peter Pirkovič
27. marec 2017 | 15:43:09

Danes je bilo uvodoma nekaj ur rezerviranih za sedmo silo, kjer smo si ogledali kaj vse predstavljajo uvozniki. Lični in vpadljivi razstavni prostori, katere strošek ni najmanjši, ponuja zares pestro izbiro avtomobilov, zastopniki pa obiskovalcem obljubljajo, da bodo ti dobili vse potrebne informacije na enem mestu in povečini tudi nekoliko bolj ugodne cene. Namreč, ti ne skrivajo dejstva, da je to tudi poleg klasičnega salona tudi prodajni sejem, kjer si mnogi obetajo tudi kar nekaj prodanih avtomobilov. Pri Peugeotu in Citroenu upajo, da bodo v teh dneh sklenili 200 prodajnih pogodb. 

Vsekakor priporočamo obisk, kajti velja si na primer ogledati novega VW Arteona, Škodo Kodiaq, Fordove Mustanga Focusa RS in novo Fiesto, pri Mercedesu poglede nase vleče zeleni AMG GTR ter celotna prenovljena paleta razreda E, Audi predstavlja velikega SQ7 in S5, Seat novo Ibizo pete generacije, Toyota prenovljenega Yarisa in CH-R, pri Suzukiju ne velja spregledati novega Ignisa in Swifta, Nissan prvič predstavlja novo Micro, Alfa Romeo novega Stelvia, Peugeot novega 5008, medtem ko sta Renaultovi zvezdi novi Koleos in super športni RS01.

Salon je odprt vsak dan od 9h do 20h oziroma 21h, cena vstopnice za odraslega pa znaša 8 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija