Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vsestranski avto za vsestranskega mojstra
Aktualno   |   Oglasno sporočilo
Vsestranski avto za vsestranskega mojstra
Bine Volčič, ki je eden najbolj prepoznavnih slovenskih kuharskih mojstrov, je pred kratkim za svoje delo zapregel novega Tournea Connect.
Artur Švarc
7. januar 2019 | 0:43:00

Bine Volčič, ki šefuje v restavraciji Monstera v stari Ljubljani, sodeluje tudi pri TV oddajah, pri mednarodnih projektih in je hkrati še družinski človek in oče, mora usklajevati precej stvari. Ena od reči, ki mu olajša vse to, je avto, ki si ga je izbral za poslovno in družinsko uporabo: Ford Tourneo Connect.

Ob menjavi starega za novejši model Tournea Connect je povedal naslednje: »Nimam veliko časa, zato je zame izjemno pomembno, da se ne rabim obremenjevati še s tem, kaj bom naložil v avto, ko se z družino odpravljamo na pot. Ne kaj, ne kako. Enostavno naložim in gremo. To je tisto, kar me pri Tourneu Connect najbolj navduši.«

»Ko gre za vsakdanjo uporabo pri oskrbi restavracije, pa je zame izjemno pomembno, da ima Tourneo Connect ravno dno prtljažnika brez nalagalnega roba, da lahko tovor enostavno porinem vanj. Poleg tega se vrata odpirajo navzgor in ne na stran in ponujajo nekaj zaščite  pred dežjem, tako da lahko stvari v miru in brez stresa, da bom ves premočen, razporedim v prtljažnik,« dodaja Bine.

Tudi udobja ne manjka

Bine ni imun niti na udobje, saj je Tourneo Connect izbral prav zaradi tega. 

»Super je, ko lahko vanj namečem zelenjavo ali bicikle, še bolje pa je, ko sedem za volan in se ne počutim nič slabše kot v običajnem osebnem avtomobilu. Ima vso opremo in asistenčne sisteme, ki jih potrebujem in ki bi jih dobil v najnovejših limuzinah in oboje skupaj je zelo pomembno na dolgih poteh.«

Bi preskusili Ford Tournea Connect? Klik na povezavo.

Kriteriji za izbiro

Bine je pojasnil tudi svoje kriterije: vedno išče avto, ki je velik, prostoren, prilagodljiv, ki omogoča visoko sedenje in se v njem počuti varnega.

»Ta Connect mi je pisan na kožo, ne evm, če bi ga kdaj sploh hotel zamenjati za kaj drugega. Je dovolj udoben na dolgih poteh, avto pelje skoraj sam, kar mi pomaga, da lahko razmislim tudi o poslu ali pa je družinska pot, kadar smo skupaj, toliko bolj prijetna. In ne pelje se nič slabše kot kak enoprostorec, pa tudi dolg in visok ni toliko, da bi me moralo skrbeti na mestnih ulicah ali pa da bi moral razmišljati, ali bo streha šla pod podvoz ali v garažno hišo.«

Razlike med starim in novim

Volčič je pojasnil, kako vidi razliko med prejšnjim in novim modelom Tournea Connect.

»Da gre za nov model, se čuti povsod v avtomobilu. Več je udobja, izboljšave so povsod, od razporeditve elementov, tehnologij pri vožnji, materialov pa vse do ogrevanih sedežev. Zame zelo dobrodošla novost v primerjavi s predhodnikom, je aktivni tempomat pri mojem novem avtomatiku, ki zavira in pospešuje sam, da nimam težav s prestavljanjem v vožnji v koloni, tako da se lahko resnično osredotočam le še na smer vožnje. Zelo všečna in priročna je polička za brezžično polnjenje telefona, medtem ko sem na poti,« je še povedal Bine Volčič in potem takoj odvihral med stojnice na ljubljanski tržnici. Delo chefa se ne konča nikoli.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija