Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Aktualno   |   ZDA
Svet, ki so ga infulencerji prignali do skrajnih bizarnosti
Saj veste, najprej so bili resničnostni šovi po televiziji, kjer so ljudje poslali slavni samo zaradi slave, potem se je to preneslo še na družabna omrežja.
Artur Švarc
29. avgust 2019 | 12:02:00

Najnovejši primer absurdnosti prihaja iz Nashwilla v ZDA. Tiffany Mitchell je t.i. infulencerka (slavna zaradi slave), ki je zagrešila novo bizarnost – objavila je profesionalno narejene fotografije njene nesreče z motociklom, ob vsem tem pa se je zgodila še prav očiten »product placement«, umeščanje izdelkov.

Z 211 tisoč sledilci si je gospodična omislila inscenirano prometno nesrečo, na fotografijah pa se zvija od bolečin in prejema pomoč. Na nekaterih fotografijah pa so jasno prisotne še steklenice vode znamke Smartwater.

Negativni odzivi ljudi so prišli tudi do medijev, ki jih je Mitchellova prosila, da ne razpihujejo zgodbe, saj lahko to škodi njeni pojavi, priljubljenosti in dosegu. Da bo vse skupaj še bolj smešno, se gospodična nesreče niti ne spomni, niti zakaj je njen prijatelj zajemal profesionalne fotografije, še manj pa je znala pojasniti, kako so se ob njej znašle reklamirane steklenice vode.

Vse to kaže, kaj vse bi nekateri storili, da bi bili popularni sami po sebi, Smartwater pa je za ameriške medije zanikal, da bi bil pokrovitelj omenjene t.i. infulencerke. Ogromno je primerov, ko z eno samo neumnostjo taki ljudje zgubijo vso kredibilnost, ki jo sploh imajo in skupno vsem zgražanjem je, da je izraba prometne nesreče za samopromocijo in oglaševanje izdelkov nekaj nedopustnega in nizkotnega.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork
Poden, ni kaj drugega za rečt. Influencerji imajo predvsem vpliv - na prebavo.
29.8.2019 12:15:54
aichi
Pri nas maš tud nekaj takih
29.8.2019 12:48:54
neocheck
itak mi gre jo na živce vse influencerji...sam najbolj pa influencerji, ki so v sožitju z naravo (npr. gorami, jezeri,....)....bljak
29.8.2019 13:10:15
2fast4y
Že da temu slediš moraš biti popoln bedak....
29.8.2019 13:35:15
aichi
jah lej, eni so s sociali dobili možnost nastopanja in pametovanja... pač režiser, igralec, producent in še kaj v eni osebi
29.8.2019 13:37:38
neocheck
@Aichi mehankar in dizajner vse v eni osebi...uffff... si predstavljaš v tej vlogi Schumija...ej v pol leta smo na poti na Mars
29.8.2019 14:07:23
klemens
Cimbala. Zadnjič se ustavim v Franciji na počivališču ob avtocesti na kavi. Pride model s kavo iz bifeja, lepo oblečen, se usede v avto, vžge, da radio na glas, da vse poka in se potem fotka še 10 minut, vključno s tem, da si še genitalije pofotka, verjetno vse objavi in se potem odpelje. Star je bil okoli 35 let. Nisem mogel verjeti, kaj folku dogaja.
29.8.2019 17:01:23

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija