Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ko kleni terenec postane mišičnjak
Predelave   |   Land Rover Defender Racing Green Edition
Ko kleni terenec postane mišičnjak
Poljski mojstri iz podjetja Carlex Design so zadnje mesece intenzivno urejali preobrazbo Defenderja. Pokažemo vam prve fotografije.
Peter Pirkovič
9. december 2020 | 10:13:00

Angleški terenec vse tehnične tovarniške karakteristike ohranja nedotaknjene, zato je bil glavni fokus v predelavi zunanje in notranje podobe. Za agresivnejši videz so mu nataknili 22-palčna platišča z gumami z belim robom, občutno širše boke so ustvarili z dodatki iz ogljikovih vlaken, iz karbona je tudi del pokrova motorja in pokrov na rezervni gumi, za piko na i pa so mu zamešali še posebno Racing Green zunanjo zeleno barvo. Vidne preobrazbe je bila deležna tudi potniška kabina, ki jo bogatijo športni sedeži odeti z usnjem iz barve konjaka, slednja pa se odraža tudi na nekaterih delih armaturne plošče in volanu. Vsak avtomobil bo imel posebno ploščico z vgrajeno serijsko številko, medtem ko je cena predelave postavljena na 85 tisočakov.   

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even77
Ta LR-ov model bi, podobno kot MB-ov "G", brez težav šel po isti poti. Sploh v tej zadnji izdaji. Že brez Carlexove preobrazbe je dovolj originalen in zelo zanimiv. Seveda pa sploh ne poceni.
9.12.2020 10:37:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija