Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Italijanska predelava ameriškega električarja
Predelave   |   Ares Design: Tesla Model S
Italijanska predelava ameriškega električarja
Tesla za zdaj v svoji ponudbi nima kabrioleta, zato je karoserist Ares Design izdelal vzorčni primerek Modela S brez strehe.
Urša Prosenjak
24. januar 2021 | 7:40:00

Portfelj podjetja Ares Design vključuje močno predelane luksuzne avtomobile ter tudi njihove lastne kreacije, pričujoči Model S pa je nekje med obema kategorijama. Izdelali so ga le v dokaz, da je to izvedljiv projekt, če pa bi se našel kupec, ki bi si zaželel takšno vozilo, pa bi ga ustrezno predelali, da bi zadostili varnostnim standardom. Dodali bi varnostne loke, ki jih vzorčni primerek sicer nima, so pa obvezni za vse sodobne avtomobile brez strehe.

Predelani Model S ima enake specifikacije glede zmogljivosti in dosega kot original. Ni znano, ali je njegova teža manjša ali večja – strehe sicer nima, ima pa ojačan stranski in spodnji del. Ob predelavi so mu odstranili streho, zadnja vrata in B stebričke ter ustvarili daljša prednja vrata. Centro Stile je oblikoval nova vrata prtljažnika, ki omogočajo dovolj prostora za zloženo streho. Ta je izdelana iz tekstilnega materiala in pospravljena za zadnjimi sedeži.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija