Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ekstrem prihaja od zunaj
Predelave   |   Irmscher Opel Corsa iRC
Ekstrem prihaja od zunaj
Opel v aktualni generaciji ni pripravil GSi ali OPC različice, GS Line je najbolj udarna možnost, kar pa ni preprečilo Irmscherja, da pripravi ekstrem po svojih željah.
Artur Švarc
3. junij 2021 | 0:59:00

Kakšna bo usoda OPC pri Oplu pod Stellantisovo streho, lahko le ugibamo – če bo, bo to najverjetneje električna nadmočno navita izpeljanka Corse-e. Irmscher se s tem ne bi strinjal, zato je tradicionalno ovesil tudi to generacijo Corse z vsem, kar premore.

Corsa iRC je zaenkrat še vedno koncept in ga v Remshaldenu ne boste mogli kupiti. Dizajn je po njihovih besedah navdihnil WRC in njihove številne odprtine za zrak. Seveda so za to potrebni zajetni odbijači, poglobljeni pragovi, pogrešali pa bi seveda tudi difuzor s centralno OPC navdihnjeno izpušno cevjo.

Pri Irmscherju še niso odločeni, ali bodo predelavo spravili na svetlo – so pa namignili, da se ukvarjajo tudi s previjanjem motorja, 1,2-litrski 130 bo zletel tja proti dvestotici. Lahko pa že zdaj kupite modul, ki ga previje na 151 KM.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
shark911
Če bi slučajno imel avto s takim zadnjim spojlerjem,bi me bilo zelo sram priznati,da ima samo 130 konjev...
3.6.2021 12:10:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija