Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   RevoZport Lamborghini Huracan
Lahkotnost hitrosti
Predelovalska hiša RevoZport je predstavila lastno interpretacijo Lamborghinija Huracan.
Marko Hanželič
8. oktober 2015 | 17:44:10

Ustvariti predelavo že tako impresivnega superšportnega avtomobila je težka in nehvaležna naloga, toda pri RevoZportu se izziva niso ustrašili in atmosferski 5,2-litrski V10 navili za dodatnih 66 kW (90 KM) na 515 kW (700 KM) brez dodajanja turbine. To jim je uspelo s pomočjo optimizacije vsesavanja, programske nadgradnje elektronske kontrolne enote motorja in novega izpušnega sistema iz inconela, ki tehta vsega 7 kilogramov.

Še bolj impresiven se zdi podatek, da jim je maso avtomobila uspelo zmanjšati za dodatnih 100 kilogramov. V ta namen so uporabili karbonska vlakna tudi za pokrov motorja, vrata, blatnike, za stranske pragove in spojler na zadku. Iz enakega materiala je tudi difuzor na zadku, ki s pomočjo lopatic in stilkala na armaturni plošči omogoča nastavitev nivoja podtlaka med vožnjo.

Vse našteto je na voljo tudi za Huracana Spyder, pri katerem si je znotraj obeh vrat mogoče omisliti tudi dodaten okvir iz karbonskih vlaken, ki poveča rigidnost same karoserije.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija