Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Singer Vehicle Design
Skoraj perfektni 911
Pri Singer Vehicle Designu so s pomočjo video posnetka razložili, kako jim je uspelo izboljšati legendarni original.
Marko Hanželič
2. november 2015 | 5:59:55

Televizijska postaja Bufalos TV je dobila posebno priložnost obiskati Singerjevo tovarno v Kaliforniji, kjer jim je šef podjetja Rob Dickinson razložil, kako se je pri petih letih zaljubil v 911-ico, jo takoj, ko je imel dovolj denarja, tudi kupil in jo začel predelovati.

Predelava je bila tako dobra, da so ga ljudje po Los Angelesu zaželi ustavljati in mu zanjo ponujati denar, zato se je odločil za ustanovitev podjetja, ki danes velja za eno najbolj nenavadnih, a hkrati tudi uspešnih predelovalcev Porschejev sploh. Za pozamezni projekt v povprečju potrebujejo 12 tednov za samo izdelavo in dodatne 4 za testiranje. Cena popolne predelave je 390.000 ameriških dolarjev, za ta denar pa kupec dobi lastnim željam popolnoma prilagojeno vozilo in je Singerjevih besedah najbližje perfekciji modela 911.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija