Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Alfa Romeo 4C La Furiosa
Besna Alfa
Podjetje Garage Italia Customs je predstavilo predelavo na osnovi Alfe 4C, ki so jo, kako pripravno, poimenovali La Furiosa.
Marko Hanželič
11. november 2015 | 10:16:00

Zanjo so uporabili karbonska vlakna za zasnovo strehe, pri čemer se črna barva proti spodnjemu delu karoserije počasi preliva v Accursio rdečo. Pri GIC so uporabili tudi klasična Alfa Romeo platišča, dodali pa so tudi nekaj kozmetičnih elementov iz karbonskih vlaken ter obarvane zavorne čeljusti z emblemom znamke iz Milana.
V notranjosti voznika in sopotnika pričaka rdeča alkantara, ki zaobjema tudi sredinsko konzolo, armaturno ploščo in notranjost vrat. Volanski obroč v dveh barvnih odtenkih in perforirani športni sedeži zaokrožujejo notranjo podobo male športnice.

Pri Garage Italia Customs očitno niso posegali v mehaniko, tako da se tudi v tem primeru 4C zanaša na delovanje 1,75-litrskega štirivaljnika moči 176 kW (240 KM), sklopljenega z dvosklopčnim menjalnikom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija