Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Misha Designs 458
Od Ferrarija do kiča
Kalifornijski Misha Designs so že pred časom naredili poseben kit za Ferrarija 458 Italija.
Artur Švarc
13. november 2015 | 11:53:17

Strupeni dodatki za tako ali tako strupenega Italijana so bili prvič predstavljeni marca letos, zdaj pa na Las vegaškem sejmu dodatne opreme SEMA na čistokrvnem Ferrariju. Kit črpa navdih z dirkaškega Ferrarija FXX, 458 pa je videti kot raketa na kolesih, za začetek pa so avto ovili v matirano rdečo barvo z bleščeče črno streho, avto pa je obut v zanimiva kolesa, okoli katerih so navili Toyo Proxes gume.

Misha Design, ki je paket pripravil skupaj s CarNinja, ima na voljo dve različici - standardno, ki vključuje sprednji pokrov, sprednji odbijač, blatnike, pragove, zadnji odbijač in mogočno aerodinamično krilce. Še bolj agresivna različica avto še dodatno razširi, stranski pragovi pa imajo zračne vode, medtem ko je zadnje krilce ena velika karbonska plošča po vzoru Ferrarija FXX K.

Predelan je bil praktično vsak kos zunanjosti in zdaj je njihov Ferrari 458 Italia videti, kot bi ušel iz Need for Speed ali GT6. Pri Misha Designs pravijo, da so že odprli knjigo z naročili, agresivnejši paket pa bo kmalu razprodan, saj so se fantje iz Kalifornije odločili, da jih bodo izdelali le 20. Če vas zanima, potem jih pravi čas pokličite.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija