Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   TECHART Magnum program
Cayenne z dodatnimi mišicami
Nemški Techart ima bogato zgodovino dodatkov za veliki Porschejev SUV.
Artur Švarc
23. november 2015 | 12:09:03

Tudi z najnovejšim, ki je namenjen prenovljenemu modelu, bodo izrazili strupenost tega napol športnega terenca. Kit za širjenje je narejen čisto na novo, nekatere kose pa si lahko omislite kar v golem karbonu, da bi privarčevali na teži. Cayenne bo dobil nov odbijalč in masko, na zadku pa difuzor in na streho nameščlen spojler.

Pokrov motorja so zamenjali s karbonom in dodali dva izhoda za hlajenje, obarvana pa sta v barvo karoserije ali v lakiran karbon. Avto je videti bolj mogočen tudi z obrobami kolesnih lokov in novimi stranskimi pragovi, na zadku pa zdaj izstopa nov štiricevni izpušni sistem. Cayenna vam bodo preobuli v velika 22-palčna Formula IV kolesa, izza katerih sekajo rdeče obarvane zavorne čeljusti.

Cayenne je bil zlorabljen tudi na motornem področju – 4,8-litrski twinturbo V8 so previli na 515 kW (700 KM) in 920 Nm navora, brez tega ima »le« 520 KM. Te številke omogočajo pospešek do 100 km/h v samo 4,1 sekunde in končno hitrost 295 km/h (serijski motor 4,5 sekunde in 279 km/h).

Cayennove notranjosti Techart ni razkril, a ponujajo obsežen personalizacijski program, od usnjenega oblazinjenja, različnih barv, predrugačenih merilnikov, osvetljenih stranic vrat in številnih drugih. Za vse, ki bi radi ta stuttgartski SUV prilagodili svojemu okusu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija