Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Ford Fiesta M-Sport Edition
Fešta po M-Sportovo
Britanski M-Sport, ki ga poznamo predvsem zaradi udejstvovanja v rallyju, je predstavil močnejšo različico Fieste M-Sport Edition.
Marko Hanželič
28. november 2015 | 13:26:44

M-Sport je k predelovanju Fieste povabil tudi podjetje Permashine, s pomočjo nadgradnje z oznako Mountune MP215 pa so moč 1,6-litrskega EcoBoost motorja povečali na 158 kW (215 KM). Predelavi navkljub motor ohranja tovarniško garancijo, povezan pa je s Fordovim IB6-menjalnikom in Quaife ATB diferencialom z možnostjo delne zapore. Pri M-Sportu so za "Fiestico" priskrbeli tudi 17-palčna platišča OZ Superturismo v matirani črni barvi.

Zunanjost je v znamenju sorodstva s Fiesto RS WRC M-Sport World Rally Team, dodatno pa M-Sport ponuja tudi paket z vzmetmi proizvajalca Eibach ter Bilsteinovimi blažilniki. Omisliti si je mogoče tudi zajetnejše zavorne čeljusti, M-Sportov sistem za dovod svežega zraka s Pipercrossovim filtrom in nov izpušni sistem proizvajalca Chris Tullett Exhausts.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija