Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   TUNE IT! SAFE! Chevrolet Corvette
Corvette po policijsko
Nemško ministrstvo za promet in združenje nemških predelovalcev VDAT sta tudi letos pripravila predelavo v sklopu akcije TUNE IT! SAFE!.
Marko Hanželič
1. december 2015 | 7:13:42

Za samo predelavo, s katero omenjeni organizaciji opozarjata na problem ponarejanja dodatne opreme za avtomobile, so poskrbeli pri podjetju TIKT Performance, zanjo pa so uporabili precej dodatkov iz karbonskih vlaken (sprednji prag in stranska pragova, spojler na zadku), modre luči je prispevala Hella, Corvette pa so postavili na 19- in 20-palčna lita platišča RR-1 s pnevmatikami Hankook Ventus S1 evo.

Pod motornim pokrovom tiči dobro znani 6,2-litrski V8, ki na zadnji kolesni par prenaša za 343 kW (466 KM) moči in za 464 Nm navora, kar zagotavlja dobre šprinterske lastnosti, saj se Corvette z mesta do stotice požene v vsega 4,2 sekunde.

Z akcijo TUNE IT! SAFE! so pričeli pred desetimi leti, v tem času pa so poskrbeli že za nekaj zelo zanimivih predelav. Spomnimo se samo Abtovega Audija R8 GTR, AC Schnitzerja ACS4 2.8i Coupe in Brabusove predelave Mercedesa razreda A.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija