Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   MTM VW Amarok V8 Passion Desert Edition
Amarok za 200 tisočakov
Tudi predelovalci pred ženevskim salonom niso počivali. Pri MTM-u so pripravili več novosti, med katerimi je tudi verjetno najdražji Amarok na svetu.
Marko Hanželič
27. februar 2016 | 21:30:00

MTM je Amaroka V8 Passion Desert Edition zasnoval v sodelovanju s podjetjem DIRKS, med njegove osnovne oblikovne značilnosti pa velja uvrstiti dvobarvno zunanjost, plastične obrobe blatnikov, stranski stopnici in črnino na maski hladilnika. Postavili so ga na 20-palčna BBS-ova kolesa s pnevmtikami Cooper.

Terensko navdahnjeni zunanjosti stoji nasproti prestižna notranjost v kombinaciji usnja in alkantare. Nekaj športnega karakterja prispevajo dodatki iz karbonskih vlaken, za ustrezno orientiranost in zabavo pa poskrbi infotainment sistem z navigacijo in možnostjo gledanja televizijskih programov.

Moč za dolge sprehode po brezpotjih daje 4,2-litrski V8 TDI-motor, ki zmore 306 kW (410 KM) in 930 Nm največjega navora, poveza z osemstopenjskim samonejnim menjalnikom Tiptronic. Le-ta moč in navor pošilja na obe osi, poskrbi pa tudi, da drnec z mesta do stotice ne traja dlje kot 6 sekund. Pri MTM-u so poskrbeli še za ustrezno vzmetenje in velike zavorne diske, ki so seveda več kot potrebni za ustavljanje VW-jevega kolosa.

"Kolosalna" pa je tudi cena tako predelanega Amaroka, saj pri MTM-u zanj zahtevajo nekaj manj kot 200 tisoč evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija