Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ekstremna doza mišic
Ruski Topcar se je lotil Mercedesovega kupejevskega SUV z oznako GLE Coupe.
Artur Švarc
31. marec 2016 | 11:05:12

Za vse, ki jim je najnovejši Mercedesov SUV premalo agresiven, je tu Topcarjev Inferno paket. Najpomembnejša za Ruse je seveda širitev kolotekov, dodali pa so tudi novo masko, agresivni odbijač in večje vstopnike za zrak. Na zadku najdemo masivni difuzor in bolj mišičast odbijač. Za doplačilo dobrih 20 tisočakov dodajo še lita platišča po izbiri med 21 in 23 palci. Če še malo razvežete denarnico, vam Rusi predelajo tudi notranjost, po potrebi z usnjem iz krokodilje kože, dodajo nekaj lesenih vstavkov in celo 24-karatno zlato. Po zagotovilih predelovalcev so vse zunanje in notranje komponente primerne za katerikoli primerek iz GLE Coupe palete, večina delov pa je narejenih iz karbona.

V ruski garaži niso pozabili niti na predelavo motorne moči - GLE 450 tako dobi prirastek 87 konjičev in 123 Nm navora, GLE 63 ima 125 KM več in 149 Nm navora, za GLE 63 S pa z čaranjem s škratki elektrončki pod motorni pokrov prikličejo za 131 KM in 159 Nm navora več.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija