Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   G-Power BMW M4 Cabrio
Kabrio za ljubitelje hitrosti
BMW M4 Cabrio je eden najbolj priljubljenih štirisedežnih kabrioletov na trgu, zato ni presenetljivo, da je priljubljena osnova za predelovanje.
Marko Hanželič
28. april 2016 | 10:23:48

Tokrat so se za takšno potezo odločili pri nemški predelovalski hiši G-Power, kjer so šestvaljnemu trilitrskemu pogonskemu agregatu TwinPower Turbo namenili lastno čipovje z oznako Bi-Tronik 2 V1, novi turbini in izpušni sistem iz titana, s čimer so moč motorja povečali na 441 kW (600 KM). Vse to zadostuje, da BMW M4 Cabrio po posegu do stotice pridirja v 3,7 sekunde, najvišja hitrost pa presega 350 km/h.

Takšna moč seveda potrebuje tudi ustrezen nadzor, zato so pri podjetju G-Power poskrbeli tudi za trše vzmetenje, 21-palčna lita platišča Power Hurricane RR in ustrezne pnevmatike. Vse skupaj stane 22.332 evrov, vsako opisano stopnjo predelave pa je mogoče naročiti tudi posamezno.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etore
potem ti ga pa servisira bmw cosmos strokovna ekipa https://www.youtube.com/watch?v=cHUp9gP4AbQ
28.4.2016 20:28:16

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija