Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Toyo in njegovi koncepti
Japonski gumar se bo v Las Vegasu predstavil s celo serijo predelav. Med njimi so primerki na osnovi Tesle Model X, Nissana GT-R in Forda Mustang.
Marko Hanželič
26. oktober 2016 | 17:38:49

Pod okriljem podjetja Toyo Tires se bodo s predelavo Teslinega Modela X predstavili fantje iz Unplugged Performance, Diety Motorsports so se spravili nad McLarna MP4-12C in ga opremili z lastnim razširitvenim kompletom Liberty Walk, sedeži iz karbona znamke Techno Craft in izpušnim sistemom GT Haus.

Pri RMD Garage so v precep vzeli Lincolna Continental Convertible, letnik 1962, ga obarvali v prav poseben odtenek zelene in ga znotraj oblekli v italijansko usnje. Dodali so še Air Ride vzmetenje in Racelineova kolesa.

Zanimiva stvaritev je tudi Muzilla ali Mustangova karoserija, nadeta na podvozje Nissana GT-R, mišice pa bo v Las Vegasu pokazal Datsun 260Z s srcem iz Toyote Supre Turbo. Med bolj radikalnimi je vsekaor 1970 Dodge Charger, s sedmimi centimetri odrezane strehe in 545 kW (730 KM) največje moči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija