Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   TUNE IT! Safe Wolf Wide 5.0
Mustang kot avtocestni prestreznik
V sklopu kampanje TUNE IT! Safe je letos nastal prav poseben Ford Mustang V8 GT.
Marko Hanželič
26. november 2016 | 10:02:46

Pri podjetju Wolf Racing so Mustanga V8 GT postavili na 20-palčna kolesa s pnevmatikami Hankook, namenili so mu po višini nastavljivo vzmetenje in komplet aerodinamičnih dodatkov, ki ga sestavljajostranski pragovi, pragova spredaj in zadaj, zadnji difuzor in velik spojler nad vrati prtljažnika. Dodali so tudi športen izpušni sistem, ki petlitrskemu osemvaljniku pomaga do največje moči 335 kW (455 KM), kar zadošča za lahkoten sprint do stotice v 4,3 sekunde.

Kot se za predstavnika kampanje TUNE IT! Safe spodobi, je Mustang odet v barve nemške policije, predstavili pa ga bodo na salonu predelovalcev v Essnu. To je sicer po Chevroletu C7 Corvette, AC Schnitzerjevem BMW serije 4, Brabusovem Mercedesu razreda A, Abtovem Audiju R8 in električnem Miniju že šesti predstavnik kampanje, ki ozavešča o uporabi kakovostnih in certificiranih predelovalskih delov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija