Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Dartz Black Alligator
Popolnoma nor aligator
Pri Dartzu so si v zadnjih letih ustvarili ime najbolj odštekanega predelovalca SUV-jev na svetu in tudi njihova zadnja kreacija je precej over-the-top.
Marko Hanželič
27. december 2016 | 10:09:13

Za osnovo so tokrat vzeli Mercedes-AMG-ja GLE63 S in ge preimenovali v Black Alligator. Čeprav kupci lahko ostanejo pri serijskih 585 konjičih, so pri Dartzu pripravili tudi več kitov s 760 KM, 850 KM, 1.100 KM in celo 1.600 KM ter do 1.500 Nm največjega navora.

Kot pri vseh ostalih Dartzovih predelavah tudi tokrat težko ocenimo, kateri avto tiči pod samo predelavo, saj so originalna svetila tokrat nadomestili s tistimi iz Jeepa Grand Cherokee. Nova je tudi maska hladilnika, seveda pa je na voljo tudi cel katalog personaliziranih dodatkov, med katerimi najdemo tudi kože krokodila, pitona, aligatorja in celo mante. Če ste vegan, je vožnja v tem avtu kot najhujša nočna mora.

Pri Dartzu radi poudarjajo, da so pripravljeni izpolniti tudi najbolj nore zahteve, zato ni čudno, da ponujajo tudi volanski obroč, oblečen v krokodilje usnje z 292 črnimi diamanti, dvema rubinoma in značko iz belega zlata. Zanimiva rešitev je tudi Anti-Paparazzi sistem, ki lahko s pomočjo številnih tipal zasledi IR-signale iz kamer in zaslepi fotografa v trenutku fotografiranja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija