Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Mansory v Ženevi
Za ekstravagantne in hitre
Nemški tuner se v Ženevi predstavlja s predelavami tako različnih avtomobilov, kot sta Porsche Panamera in Maseravi Levante.
Marko Hanželič
10. marec 2017 | 14:25:47

Vsekakor velja, da Mansoryjeve stvaritve oblikovno niso vsakomur povšeči, pa vendar vedno znova skrbi za obračanje glav. Letos so se odločili, da bodo s svojim okrasjem in inženirskim znanjem dopolnili Panamero, Bentaygo, Levanteja, Dawna, razred S Cabrio in še kaj.

A med vsemi morda najbolj izstopa 4XX Siracusa Spider, ki je pravzaprav dopolnjena različica Ferrarija 488. 3,9-litrski V8 z dvema turbopuhaloma so navili na 574 kW (780 KM) in pri tem dobili 870 Nm največjega navora, vse skupaj pa zadostuje za šprint do stotice v 2,9 sekunde in najvišjo hitrost 341 km/h.

Za bolj udobja vajene imajo v programo predelavo za Mercedesa S63 AMG Cabrio, ki so ga poimenovali Black Edition. Tudi tukaj moči ne manjka, saj je pod motornim pokrovom kar 828-konjska čreda. Glede prestiža se z njim lahko kosa edinole Rolls-Royce Dawn. Za bolj terensko navdahnjene sta tukaj predelovalska paketa za Bentleya Bentaygo in Maseratija Levante.

Za Porscheja Panamero so pri Mansoryju pripravili zunanjost v kombinaciji rdeče in karbona z nekaj rumenimi akcenti, preprogramirana motorna elektronika pa poskrbi za dodatnih 20 kW moči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
5var0g
Pa to je kriminal da iz tako lepega avta narediš tako sranje
10.3.2017 16:12:56

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija