Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ko se Nissan GT-R prelevi policijsko patruljno vozilo
Če bi katerakoli policijska enota na svetu v svojo floto pripeljala takšno vozilo, smo prepričani, da bi imeli v kadrovski službi precej prošenj za zaposlitev. Namreč, biti policist v takšni zverini, bi bilo resnično nekaj posebnega.
Peter Pirkovič
6. april 2017 | 11:09:10

A to se ne bo zgodilo, saj gre v tem primeru za unikatno predelavo Nissana GT-R, ki so ga poimenovali Copzilla in je del namišljene policijske enote Skyline Metro Police Department. Opremljen z vso potrebno policijsko signalizacijo, kovinsko zaščito sprednjega dela, dodatnimi nalepkami, ogromnim spojlerjem in 22-palčnimi platišči, se bo prvič predstavil na salonu v New Yorku prihodnji teden. Pri Nissanu, kjer so odgovorni za omenjeno predelavo, so sporočili, da pod pokrovom vse ostaja enako, kar pomeni, da Copzillo poganja znan 3,8-litrski V6 s 421 kilovati moči in 635 Nm navora.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija