Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Trans Am 455 Super Duty
Vstajenje za Trans Ama
Pri Generalnih motorjih so znamko Pontiac na smetišče zgodovine poslali že pred sedmimi leti, a oznaka Trans Am ostaja med živimi.
Marko Hanželič
15. april 2017 | 9:59:40

Podjetje Trans Am Worldwide je namreč na salonu v New Yorku predstavilo predelavo na osnovi Chevroleta Camaro, ki zvesto sledi glavnim oblikovnim značilnostim Pontiacovih modelov Trans Am. Pri TAW so se zelo potrudili in poskrbeli za nov pokrov motorja, nove blatnike, masko hladilnika in spojler na zadku, za vse našteto pa so uporabili karbonska vlakna. Priskrbeli so tudi 20-palčna platišča v zlati barvi, nanje pa nataknili pnevmatike Michelin Pilot Sport.

Sprememb v notranjosti je manj, so pa poskrbeli za nove sedeže z izvezenimi logotipi Trans Am 455 Super Duty in za spremenjene merilnike na armaturni plošči. Pri TAW so se podali tudi pod motorni pokrov in LT1 V8-motor navrtali na 7,4 litra, dodali Magnusonov kompresor, glavo motorja s keramično prevleko in nov izpušni sistem, kar skupaj poskrbi za največjo moč 745 kW (1013 KM) in za 1416 Nm največjega navora.

Izdelali bodo vsega 50 primerkov, ki jih bodo bržkone razgrabili ljubitelji Trans Amov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija