Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Posebna serija: Shelby F-150 Super Snake
Super kača za pickupa
Pri Shelbyju so spet poskrbeli za prijetno presenečenje. Legendarnemu Fordovemu pickupu so dodali nekaj dodatne moči in privlačen videz.
Peter Pirkovič
21. maj 2017 | 9:54:44

Poleg Shelbyjevih mojstrov so pri projektu tesno sodelovali še zaposleni Forda Performance in podjetja Borla, zato je F-150 postal še bolj hardcore pickup kot Raptor. Torej, pod sprednjim pokrovom je vgrajen petlitrski V8 s 750 konji, povezan s samodejnim menjalnikom, ki moč prenaša na dve ali vsa štiri kolesa. To bo odvisno od želja kupcev. Mojstri pri Borli so poskrbeli za nov izpušni sistem in temu posledično povišanje decibelov. Iz Shelbyja so sporočili, da bodo  izdelali vsega skupaj 150 primerkov, cena enega pa bo znašala 96.880 dolarjev oziroma 86.662€. Za omenjeno ceno bodo kupci lahko izbrali še eno od šestih zunanji barv, ki so na voljo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija