Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Jon Olsson Rolls-Royce Wraith
Luksuzni rally dirkalnik
Profesionalni smučar prostega sloga, ki si je že ustvaril ime tudi na področju predelovanja avtomobilov, je predstavil svoje videnje Rolls-Roycea Wraith.
Marko Hanželič
27. junij 2017 | 7:22:05

Jon Olsson pravzaprav avtomobilov ne predeluje sam, temveč vse skupaj prepusti podjetju Absolute Motors, ki v realnost spravi vse tisto, kar si dotični gospod zaželi. Olsson si je izpolnil dolgoletno željo po lastništvu Rolls-Roycea, predelal pa ga je v svojem slogu - v črno-beli kamuflažni kombinaciji, dodatnimi lučmi na strehi, 24-palčnimi platišči, novim izpušnim sistemom in strešnim nosilcem za desko za surfanje.

Pod motornim pokrovom je 6,6-litrski prisilno polnjen V12 dobil dodatnih moči, tako da po posegu neznanih podrobnosti zmore 604 kW (810 KM), kar zadošča za šprint z mesta do stotice v 4,4 sekunde, najvišja hitrost pa je elektronsko omejena na 250 km/h. Olsson si je Wraitha sprva zamislil kot popolnega offroaderja, a so ga tehnične omejitve prikrojile pri željah. Kljub temu Olsson že išče komplet zimskih pnevmatik za Wraitha, ni pa izključeno, da bo na samem avtomobilu uredil še kako dodelavo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija