Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Mil-Spec Hummer H1
H1 za sladokusce
Hummer H1 ima za sabo bogato in kontroverzno zgodovino, a še vedno je magnet za predelovalce.
Marko Hanželič
23. maj 2018 | 6:44:50

Od leta 1992, ko so pričeli izdelovati civilno različico, se je le-ta morala spopasti s številnimi očitki, med drugim zaradi neudobne potniške kabine in prešibkega pogonskega agregata, a prodaja je bila zaradi dobrega marketinga, ki je vključeval predvsem uporabnike iz vrst šovbiznisa, konstantna vse do konca proizvodnje pred osmimi leti. 

Pri podjetju Mil-Spec so se odločili, da modelu H1 dajo novo priložnost in popravili nekatere njegove hibe. Ob zunanjosti, ki še bolj nakazuje njegovo vojaško poreklo, so se lotili predelave notranjosti in poskrbeli za nekaj več udobja. Prav tako so se lotili predelave pogonskega agregata, ki zdaj po besedah predelovalske hiše iz Utaha zmore več kot dovolj za ustrezne vozne lastnosti na cesti in brezpotjih - iz 6,6-litrskega dizelskega V8 so uspeli iztisniti 500 konjev in 1355 Nm največjega navora.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija