Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Predelave   |   Lumma Design Audi Q8
Precej samosvoj Q8
Audi Q8 je resda šele prišel na trg, pa vendar je že predmet prvih predelav. In to ekstremnih.
Artur Švarc
13. marec 2019 | 9:14:00

Pri Lumma Designu, ki slovi po svojih ekstravagantnih "kreacijah", so novega SUV-jevskega predstavnika iz ingolstadta preobrazili skoraj do neprepoznavnosti. Zdi se, da so se vsaj malo zgledovali pri Lamborghiniju Urus.

Sprednji del avtomobila je dobil nov prag, spremenjeno masko hladilnika, na strani so novi pragovi, avtomobil so dodatno razširili še s širšimi blatniki, nekaj malenkosti pa so spremenili še na pokrovu motorja, dodali spojler nad zadnjimi durmi in difuzor na zadku.

Precej spremenjena je tudi notranjost, ki je dobila rdeče-črno kombinacijo usnja, so pa pri Lumma Designu dvignili roke od pogonskega sklopa, ki v primerjavi s serijsko različico ostaja nespremenjen. V sodelovanju z ABT Sportsline sicer ponujajo novo krmilno enoto motorja, ki iz trilitrskega dizelskega V6 spravi za 243 kW (330 KM) največje moči in 650 Nm navora.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija