Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Naprodaj kolekcija iz Mad Max Fury Road
Filmi
Naprodaj kolekcija iz Mad Max Fury Road
Naprodaj kolekcija iz Mad Max Fury Road
10.09.2021 07:56

Reboot Mad Maxa s Charlize Teron v glavni vlogi se je kar posrečil, zahvaljujoč tudi pisani paleti apokaliptičnih vozil.

Artur Švarc

Kar 13 avtomobilov iz tega filma, predelanih za utopično prihodnost, išče novega lastnika. Film je luč sveta ugledal pred šestimi leti in ima kar nekaj divjih avtomobilskih sekvenc, ki se naslanjajo na dogajanje iz 2. dela z začetka osemdesetih.

 

Snemanje zadnjega filma je preživelo 13 vozil in so naprodaj kot zbirka in ne posamično. Cisterna, Doof Wagon in Gigahorse so le eni izmed njih. Za film je Colin Gibson zasnoval 150 različnih vozil, v kadrih jih je potem 88, večina pa je bila po scenariju tudi uničenih, zato vsa niso bila niti vozna.

Tudi za teh 13 ni povsem znano, ali so vsi vozni, a to niti ni pomembno, dokler z njimi okrog hiše lahko zastrašite ožjo in širšo okolico, sploh pa boste z malo dela pripravljeni na apokalipso. Avkcija pri Llyodu se bo končala 26. septembra, če se greste zraven, pa kliknite tu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija