Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Namesto semaforja kar po pločniku
Saj ni res pa je
Namesto semaforja kar po pločniku
Namesto semaforja kar po pločniku
24.06.2022 11:30

Del na cesti je veliko, enopasovne ureditve prometa s semaforjem so zato nujno zlo - dokler se nekdo ne spomni nekaj zelo neumnega in mu ostali sledijo.

Artur Švarc

Dravograd, danes dopoldne. Dela na glavni cesti Dravograd - Maribor v dolžini 500 metrov. Promet je izmenično urejen s semaforjem. Stalna praksa je, da ko je zelene konec, še cel kup ljudi rine v rdečo in potem pride do slučaja, da nasprotna stran niti ne pride na vrsto. Ampak potem sledi še nova pogruntavščina. Zakaj bi čakal, če lahko pelješ kar po pločniku - nastala je "angleška" situacija, ekstremno nevarna in do zdaj še nevideno neumna. Po tem istem pločniku so se ali se še bodo vračali otroci iz šole, ki imajo danes zadnji dan pouka. Kaosu je menda kmalu zatem naredila konec lokalna policija, za katero močno upamo, da je spisala mastne kazni za vse bedake, ki se vozijo po pločniku in ogrožajo ostale udeležence v prometu. So pa fantje v modrem poskrbeli tudi za dosledno izvajanje izmeničnega prometa, kar je pravzaprav žalostno, da je na to sploh treba opozarjati ali sankcionirati!!! 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija