Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skriti zakladi kontaminiranega območja
Radiacija
Skriti zakladi kontaminiranega območja
Skriti zakladi kontaminiranega območja
02.02.2023 01:43

Po nesreči v jedrski elektrarni zaradi potresa v Fukušimi se je v neposredni okolici življenje ustavilo v hipu. Prebivalci so morali območje zapustiti, njihovi avtomobili pa so ostali tam. YouTube kanal Exploring the Unbeaten Path razkriva njihovo usodo.

Urša Prosenjak

V nekaterih predelih so avtomobile preselili v skladišča in jih namenili v predelavo, nekateri avtomobili pa so ostali točno tam, kjer so bili v trenutku katastrofe. Zdaj kukajo skozi visoko travo, ki jih je v veliki meri obrasla. Eden izmed njih je srebrn Mitsubishi Lancer Evo VII, ki ga vidimo v posnetku. Družbo mu deljo številni kei avtomobili, limuzine, poltovornjaki in druga vozila. Med njimi je tudi stari Datsunov dirkalnik in še več zelo iskanih modelov, ki pa zaradi premočne radiacije še vedno ne smejo med ljudi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
7even7702.02.2023 13:24
Pravzaprav kar srhljivo in neprijetno je videti kaj takega... Skorajda v slogu filma "I, Legend" z Willom Smithom v glavni vlogi.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija