Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ferrari F40 na jahti v Monaku
Superšportniki
Ferrari F40 na jahti v Monaku
Ferrari F40 na jahti v Monaku
26.05.2023 23:01

Ferrari F40 v Monaku ni posebno redek prizor, vendar ga je praviloma mogoče videti na ulicah, ne pa na jahti. Vseeno se je eden izmed njih znašel točno tam.

Urša Prosenjak

Ferrari je v poznih osemdesetih in zgodnjih devetdesetih letih prejšnjega stoletja izdelal 1.311 primerkov modela F40, eden izmed njih pa bo vikend Velike nagrade Monaka preživel na luksuzni jahti v kneževini na francoski rivieri.

Ferrari F40 na jahti v Monaku

F40 je na jahto z žerjavom dvignilo podjetje Altr, luksuzni spletni butik, ki omogoča nakup izdelkov s kriptovalutami, predvsem pa omogočajo premožnim zbirateljem enostaven način za nakup redkih zbirateljskih predmetov. Omogočena je tudi digitalizacija zbirke in ustvarjanje NFT.

Altr je združil moči z italijanskim trgovcem Car & Car, ki prodaja avtomobile višjega cenovnega razreda. F40 so za dirkaški vikend v Monaku namestili na 40 milijonov vredno jahto Quinta Essentia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Altr - powered by Lucidao (@altr.trade)

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija