Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Škoda praznuje raznovrstnost in vključenost z barvitim Enyaqom
Unikat
Škoda praznuje raznovrstnost in vključenost z barvitim Enyaqom
Škoda praznuje raznovrstnost in vključenost z barvitim Enyaqom
06.06.2023 19:44

Škoda je prestavila edinstveni barviti primerek Enyaq Coupe Respectline v poklon raznovrstnosti, enakopravnosti, poštenju in vključenosti.

Urša Prosenjak

Gre za Škodine temeljne vrednote, ki jih bodo z barvitim avtomobilom promovirali na različnih dogodkih skozi vso poletje ter tako ne le vzpodbujali spoštovanje do vseh, pač pa prikazovali tudi trajnostno zavezanost podjetja.

Vprašanja raznovrstnosti, enakopravnosti in človekovih pravic so tudi predmet Škodine strategije Nex Level oziroma Diversity Strategy 2030. Predstavni avto je bil ustvarjen z namenom promocije enakopravne in poštene obravnave vseh ljudi, ne glede na njihovo narodnost, starost, spol, veroizpoved, spolno usmerjenost, identiteto ali druge lastnosti.

Javnosti se bo prvič predstavil 21. junija na koncertu Češkega filharmoničnega orkestra na prostem, v poletnih mesecih pa bo obiskal še več tematskih dogodkov v domovini in v drugih evropskih državah.

Sicer pa je bilo njegovo izhodišče preprost bel Enyaq Coupe, ki so mu dodali marvrične odtenke in ga polepšali s kristalno masko, v katero so vgradili 131 belih in barvnih LED diod. Njegovo ideološko poslanstvo razkriva ikonografija Respectline v notranjosti in tudi zunaj, opazimo pa lahko tudi poseben kristal, ki ga je izdelal tradicionalni češki proizvajalec kristala Preciosa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
palpatine07.06.2023 11:43
Hladilnik za Bud Light ima?
© Copyright 1999-2023 Avtomanija