Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skupina Emil Frey šestim občinam donirala vozila
Slovenija
Skupina Emil Frey šestim občinam donirala vozila
Skupina Emil Frey šestim občinam donirala vozila
19.09.2023 23:46

Skupina Emil Frey je štirim koroškim in dvema savinjskima občinama predala osebna vozila kot pomoč po poplavah.

Uredništvo

Osebne avtomobile so prevzeli župani občin Črna na Koroškem, Mežica, Prevalje, Ravne na Koroškem in Luče, podarjena vozila pa imajo pokrito tudi petletno brezplačno vzdrževanje. Občina Ljubno pa je v šestmesečno uporabo prejela tovornjak. Župani so povedali, da bodo avtomobile uporabljali za prevoz starejših občanov in otrok, pa tudi pri vsakodnevnih nalogah, ki jih v času sanacije posledic poplav ne manjka. 

Direktor skupine Emil Frey Slovenija, Jožko Tomšič, je ob predaji povedal, da so po letošnjih uničujočih poplavah takoj priskočili na pomoč s prostovoljnim delom in finančnim prispevkom. Pomagali so tudi svojim zaposlenim, ki so utrpeli škodo.

"Ker smo družbeno odgovorno podjetje, smo uresničili tudi idejo, da podarimo pet avtomobilov in omogočimo brezplačno šestmesečno uporabo tovornega vozila," je dejal. 

Županja Občine Črna na Koroškem Romana Lesjak je potezo družbe izpostavila kot primer izredne solidarnosti: "Avtomobil bomo uporabljali s poslanstvom, da Črno znova spravimo na noge. Prišel nam bo prav pri intervencijah, ki jih imamo od jutra do večera."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija