Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
The Grand Tour prihodnje leto še zadnjič na sporedu
Potrjeno
The Grand Tour prihodnje leto še zadnjič na sporedu
The Grand Tour prihodnje leto še zadnjič na sporedu
01.12.2023 10:42

Po tistem, ko smo pred kratkim poročali, da so pri BBC-ju s sporeda umaknili avtomobilsko oddajo Top Gear, je konec avtomobilskega šova na Amazone Prime napovedal tudi Jeremy Clarkson.

Peter Pirkovič

Legendarni novinar in TV voditelj, ki je Top Gear moral zapustiti leta 2015, pravi, da so nedavno v Zimbabveju posneli še zadnjo veliko pustolovščino. Slednjo bodo v nekaj delih prvič pri Amazonu predvajali sredi prihodnjega leta in vse kaže, da bo ta zadnja. V kratkem zapisu na Instagramu je Clarkson dal vedeti, da po letu 2024 ne nameravajo več snemati The Grand Tour, bo pa zato več časa posvetil njegovemu kmetijskemu šovu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Da je avtomobilska oddaja pri koncu je v začetku tega leta dal vedeti tudi James May, ki je v podkastu Fueling Around povedal, da sicer še ni konec, ampak, da so verjetno bližje koncu kot začetku in da si ne predstavlja to oddajo snemati še naslednjih 20 let.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija