Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Čefur(ka) se vrača v Miami
Napovedi
Čefur(ka) se vrača v Miami
Čefur(ka) se vrača v Miami
05.12.2023 11:40

Rockstar je izdal napovednik za šesti Grand Theft Auto, ki bo kult najboljše igre dvigniti na še višji nivo.

Artur Švarc

Grand Theft Auto se je začel pred mnogimi leti kot video igra z nenavadno tematiko - krasti avtomobile, jih preprodajati in se nasploh huligansko obnašati. S prihodom 3D grafike je reč dobila še zgodbo, v vse so vdelali izvrstno glasbo, različne like in vse mogoče deviantno obnašanje. Grand Theft Auto V je luč sveta ugledal pred 10 leti kot največji "peskovnik" v virtualnem svetu, kjer se je lahko z vozili (in peš), počelo praktično čisto vse. V šestem delu, ki prihaja 2025, se dogajanje vrača v Vice City (Miami) z neverjetno dodelano grafiko in premikanjem likov. Če želite doživeti blišč in bedo Amerike na svojih računalih, potem bo GTA6 pomenil še bolj neverjetno doživetje.

Po novem je glavni lik Lucia, prvič bo to ženska. Lucio izpustijo iz zapora, kjer potem napovednik pokaže, da se vrne na stara pota. Novo jedro igre bo praktično vsem dodanim likom vdahnilo življenje. Dovolj besed, preverite video in počakajte dve (številčni) leti.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
alfafil05.12.2023 12:37
Neverjetno kam gre tehnika. Kmalu bodo filme še tako snemali, ne potrebuješ igralcev, ne terena in rekvizitov. Sama igra pa je primerna za ljudi kateri imajo ogromno časa. Jaz za kaj takšnega nimam ne časa, ne volje.
5VAR0G05.12.2023 13:14
Zakaj čefurka?
ripmork05.12.2023 19:44
Kar velik twerk-anja izgleda :D Dodelano v nulo, kakopak (Rockstar pač). Ni več tiste "80's Miami Vice" nostalgije, bo pa brez dvoma igračkarska poslastica tole.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija