Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Krmilo slovenskega BMW-ja prevzema Aleš Suhorepec
Kadrovske menjave
Krmilo slovenskega BMW-ja prevzema Aleš Suhorepec
Krmilo slovenskega BMW-ja prevzema Aleš Suhorepec
04.03.2024 12:25

V začetku maja bo dosedanji šef BMW Slovenija, Christopher Puth, predal posle svojemu novemu nasledniku in se preselil v Grčijo.

Peter Pirkovič BMW

Vodenje slovenskega predstavništva bavarske znamke bo tako prevzel Aleš Suhorepec, ki je pri nemškem avtomobilskem gigantu zaposlen že devet let, nazadnje kot vodja marketinga in prodaje v Sloveniji. Preden se je pridružil skupini BMW je deloval na več vodilnih pozicijah v avtomobilski branži, in sicer od financiranja prodaje vozil za več blagovnih znamk do odgovornosti za prodajo dveh avtomobilskih znamk za slovenski trg. Avtomobilski branži je posvetil svojo kariero in ji je predan že od leta 1991 ter jo aktivno sooblikuje že 33 let. Izkušenj mu torej ne manjka. BMW je v lanskem letu zabeležil 1498 registriranih novih avtomobilov, še bolj ponosni pa so na rekordno leto motorističnega oddelka BMW Motorrad, kjer so presegli mejnik 400 prodanih motociklov. 

Christopher Puth, ki je skrbel za slovenski trg od avgusta 2019, bo nadaljeval svojo kariero kot direktor BMW Hellas v Grčiji, obenem pa bo tudi vnaprej odgovoren za uvozniške trge EU, in sicer za Malto, Ciper in Hrvaško.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
jjs04.03.2024 20:12
Najboljše želje.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija