Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Tako je videti potniška kabina električnega Abartha
Prva fotografija
Tako je videti potniška kabina električnega Abartha
Tako je videti potniška kabina električnega Abartha
02.04.2024 13:19

Pri Abarthu so ravno v času velikonočnih praznikov praznovali visok jubilej obstoja (75 let), zato je bila to dobra priložnost, da javnosti razkrijejo fotografijo notranjosti električnega športnika.

Peter Pirkovič Abarth

Abarth 600e je nastal na enaki osnovi kot Fiat 600e. Pravzaprav sta si v marsičem enaka. Jasno, Abarthov model ima zmogljivejši pogonski sklop, ki razvija do največ 176 kilovatov moči (na sprednja kolesa), zunanji videz je precej bolj atraktiven, rahlo drugačna pa je videti tudi potniška kabina. Predvsem z vidika izbire materialov. Na več mestih (sedeži, volan in sredinska konzola) je opaziti brušeno usnje, oblikovno nekoliko drugačen je volan z logotipom škorpijona, piko na i pa predstavljajo globoki športni sedeži in velik napis Abarth pred sovoznikom. Avto v prodajne salone pripelje jeseni.

Tako je videti potniška kabina električnega Abartha

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Bacco02.04.2024 14:38
Notri niti ni napačen, bodo pa morali še pod motorni pokrov kaj pametnega vtakniti, da se bo tole prodajalo...
skrivo02.04.2024 17:23
Ni slabo, samo za današnje čase biti brutalen mu manjka še kakih 200kW na zadnji osi.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija