Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Naslednik Huracana bo Temerario
Lamborghini
Naslednik Huracana bo Temerario
Naslednik Huracana bo Temerario
03.04.2024 22:09

Lamborghini načrtuje letos lansiranje naslednika Huracana, ki bo predstavljal pomemben razvoj v Lamborghinijevi ponudbi superšportnikov.

Urša Prosenjak Avtomanija

Po poročanju nekaterih medijev naj bi se imenoval Temerario, kar pomeni neustrašen. Ime je namreč Lamborghini patentiral pri Evropskem uradu za intelektualno lastnino, zato lahko upravičeno sklepamo, da ga bo nosil njihov naslednji model.

Novi Lamborghini bo temeljil na novi platformi, ki je bila razvita ekskluzivno zanj, možno pa je, da jo bodo delili tudi z drugimi člani koncerna Volkswagen. V vsakem primeru bo sprva dostop do strojne opreme imel le Lamborghini.

Naslednik Huracana ne bo imel več atmosferskega motorja V10. Zamenjal ga bo manjši priključnohibridni pogonski sklop, ki bo verjetno temeljil na motorju V8 z dvojnim turbopolnilnikom. Ena redkih potrjenih podrobnosti je, da bo Lamborghini uporabljal enak 8-stopenjski avtomatski menjalnik z dvojno sklopko, kot je v Revueltu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
darker04.04.2024 07:03
Zelo neposrečeno ime
rovokopac04.04.2024 14:19
Dunkcionalno neuporabno vozilo.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija