Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zamenjaj legendarno Lancio za novega Suzukija!
Ponesrečena reklama
Zamenjaj legendarno Lancio za novega Suzukija!
Zamenjaj legendarno Lancio za novega Suzukija!
13.04.2024 23:33

Prodajalci avtomobilov skušajo kupce prepričati tudi z mamljivimi ponudbami »staro za novo«, a nekemu zastopniku Suzukija v Gani se tovrstna marketinška kampanja ni ravno posrečila.

Urša Prosenjak

Ponudba staro za novo temelji na ideji, da kupec pripelje svojo staro kripo in z doplačilom odpelje bleščeč nov avto. To je omenjeni prodajalec skušal ponazoriti z oglasom, ki prikazuje star avto kot primer nečesa, kar bo kupec pripeljal v salon, ter nov avto, ki ga bo kupec v salonu prevzel. Oglas sam po sebi ni napačen, težava pa je v izbiri starega avtomobila. Kot odsluženo kripo so namreč upodobili legendarno Lancio Integrale Evo 2, ki je vredna okoli 100.000 evrov, kar je bistveno več od cene novega Suzukija Baleno.

Osnovna ideja je bila sicer dobra, a je razkrila, da kreativci v marketinški agenciji, ki je pripravila oglas, ne poznajo avtomobilskega sveta in očitno tudi niso natančno opravili svojega dela.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Gjarc14.04.2024 16:43
Tko pa je če si v poklicu kateri te ne zanima
© Copyright 1999-2023 Avtomanija