Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prvi pogled na najmočnejši Lamborghini Urus v zgodovini
Odštevanje
Prvi pogled na najmočnejši Lamborghini Urus v zgodovini
Prvi pogled na najmočnejši Lamborghini Urus v zgodovini
23.04.2024 23:42

Tik pred premiero, ki je predvidena za 24. april, je dan pred tem Lamborghini objavil prve fotografije prenovljenega Urusa med testiranjem v arktičnem krogu in v kamuflažni preobleki.

Urša Prosenjak

Za novi Lamborghini Urus bodo značilne estetske spremembe, ki se bodo nanašale na sprednje in zadnje luči z novim LED svetlobnim podpisom, drugačnim od sedanjega, odbijače z bolj oglatimi linijami in verjetno nekoliko prenovljeno notranjost, tako z vidika vgrajene tehnologije kot dizajna.

Uradnih tehničnih podatkov še ni, a poznavalci ugibajo, da bo novi Urus priključni hibrid, poganjal pa naj bi ga pogonski sklop na osnovi Porschejevega Cayenna, a z višjo skupno močjo in drugimi izboljšavami mehanike.

Lamborghini je v napovedno objavo primaknil tudi namig, da gre res za PHEV. Ob fotografijah so zapisali: »Zdi se, da smo ujeli nekaj novega, kar je švignilo mimo. Neskončno vznemirjenje se polni. 24. april, pripravite se.«

Ostalo je še nekaj ur, da izvemo vse podrobnosti o tem, kakšen naj bi bil najmočnejši Urus v zgodovini.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija