Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Skrivnostna svetovna premiera v Goodwoodu
BMW
Skrivnostna svetovna premiera v Goodwoodu
Skrivnostna svetovna premiera v Goodwoodu
22.06.2024 23:50

BMW je napovedal, da bo prihodnji mesec v Goodwoodu razkril nekaj novosti, med katerimi bo tudi »pomembna svetovna premiera.«

Urša Prosenjak

Festival hitrosti v Goodwoodu bo postregel z veliko zanimivimi novostmi, ki so jih nekateri proizvajalci že napovedali, nekateri pa ostajajo skrivnostni. BMW spada k obojim, saj je najavljena predstavitev novega X3, obenem pa so sporočili, da se bo predstavil tudi skrivnosti povsem novi model, ki bo predstavljal revolucionarno novost.

Skrivnostni novinec, o katerem BMW ni povedal še nič, se bo razkril 11. julija dopoldne, poznavalci pa že ugibajo, kaj bi lahko bilo. Glede na to, da so Bavarci pred kratkim napovedali predstavitev limuzine M5 za 26. junij, obstaja možnost, da bodo v Goodwoodu pokazali M5 Touring.

Seveda je to le ena izmed možnosti, saj BMW razvija tudi druge modele, med katerimi sta M2 CS in M3 CS Touring. Poleg skrivnostnega modela bodo v Goodwood pripeljali nove M135, M2, M4 CS, M3 Touring, XM Label in hibridni dirkalnik V8. Pridružila se jim bosta še i5 Touring in i7, videti pa bo mogoče tudi koncepte Skytop, Vision Neue Klasse in i5 Flow Nostokana.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija