Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Neznanci vandalizirali skupino Cybertruckov
Tesla
Neznanci vandalizirali skupino Cybertruckov
Neznanci vandalizirali skupino Cybertruckov
23.06.2024 23:55

Tesla Cybertruck je kontroverzen avto, ki v ljudeh vzbuja močne občutke, kar potrjuje tudi nedavni incident na Floridi, kjer se je nek srdit nasprotnik Elona Muska znesel nad celo floto povsem novih električnih pickupov.

Urša Prosenjak

V mestu Fort Lauderdale je na parkirišču, kjer je bilo parkiranih več kot 50 Cybertruckov in nekaj drugih Teslinih modelov, za zdaj še neznani storilec najmanj 26 avtomobilov opremil z napisom Fuck Elon na pokrovu motorja, vsaj še enemu pa je to napisal na vrata.

Dogodek preiskuje policija, ki pa za zdaj še nima podatkov o osumljencih ali motivu, niti ni znano, kaj bo podjetje Tesla napravilo z avtomobili. Internetni šaljivci so predlagali, da jih lahko ponudijo kot omejeno izdajo, kar se tistim, ki poznajo Muskovo ekscentričnost, niti ne zdi povsem nemogoče.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
skrivo24.06.2024 14:26
To spucajo z nitro razredčilom v 1 minuti, ker barva v spreju nima trdilca. Spodaj je rostfrei in ne more farbo požret. Moral bi se jih lotiti s kotno brusilko :)
klemens24.06.2024 15:59
Ni hudega, bo pa nekaj dela. Veliko težje je po centru LJ odstranjevati grafite z novih fasad.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija