Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Mercedes in BMW vzajemno v znak solidarnosti
Sodelovanje in spoštovanje
Mercedes in BMW vzajemno v znak solidarnosti
Mercedes in BMW vzajemno v znak solidarnosti
12.12.2020 09:24

BMW in Mercedes-Benz sta dolgoletna rivala v avtomobilski industriji. Nemška proizvajalca tekmujeta na istem področju in se bolj ali manj potegujeta za isto skupino kupcev. Vselej pa je med obema podjetjema ostajal poseben odnos.

Urša Prosenjak

Čeprav podjetji pogosto oglašujeta svoje nove izdelke s pomočjo prefinjenega roganja podobnih izdelkom konkurenčnega proizvajalce, pa so velikokrat izkazali medsebojno spoštovanje. Primera sta upokojitev Daimlerjevega direktorja Dietra Zetscheja ali predstavitev novega razreda S, kjer je oba dogodka BMW počastil z ganljivim videom.

Zdaj pa sta luksuzni znamki združili moči v podporo dobremu namenu. V okviru kampanje »Držimo skupaj« sta podjetji razstavili najnovejši električni SUV konkurenčnega podjetja, da bi s tem vzpodbujali zavedanje duha lokalne skupnosti in promovirali kohezijo, lokalno zavezanost in trajnost v Munchnu.

Mercedes in BMW vzajemno v znak solidarnosti

Že 18. leto zapored je Mercedes spremenil svojo munchensko enoto v ogromen adventni koledar s promocijo nekaterih najnovejših modelov. Za desetimi vrati koledarja se skriva BMW iX3, ki dela družno Mercedesovim luksuznim SUVjem in limuzinam. V zameno za to gesto je BMW razstavil Mercedes-Benz EQC 400 v muzeju in razstavišču BMW Welt.

»V trenutni situaciji je kohezija pomembnejša kot kadarkoli prej. Zelo veseli smo, da je BMW iX3 dobil mesto v Adventnem koledarju munchenske enote Mercedes-Benza, prav tako pa z največjim veseljem gostimo Mercedes-Benz EQC 400 pri BMW Welt,« je povedal Helmut Käs, vodja BMW Welt.

Kampanja se je izkazala za nadvse uspešno na družabnih omrežjih, kjer so fotografije in videi gostovanja obeh znamk poželi obilo navdušenja v obliki všečkov in delitev uporabnikov po vsem svetu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija