Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Suzuki Samurai, ki ima krepko več kot 400 konjev
Nora predelava
Suzuki Samurai, ki ima krepko več kot 400 konjev
Suzuki Samurai, ki ima krepko več kot 400 konjev
16.04.2021 11:47

Za to predelavo se ne skriva kateri od znanih predelovalcev, ki so prisotni na tržišču, pač pa le nek avtomobilistični navdušenec, ki je svojo idejo predelave tudi dejansko uresničil.

Peter Pirkovič

Suzuki Samurai zagotovo spada med legendarne avtomobile, ki je bil za čas svoje prodaje precej priljubljen med kupci. Izdelovali so med leti 1989 in 2003, a jih je še kar nekaj opaziti na cestah. Eden teh je zdaj dobil novo življenje. Namesto 1,3-litrskega motorja mu je lastnik Marvin Sanchez vgradil motor iz Mazde RX-7, ki ga je še dodatno nadgradil in mu moč povečal na 335 kW (456 KM). Od Mazde je vzel še menjalnik, medtem ko je zadnji diferencial opremljen z oznako Ford. 800 kilogramov težek Samurai je bil deležen še nekaterih prilagoditev za bolj vpadljiv videz, zato priporočamo, da si ogledate kratek spodnji posnetek.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvin (@chillmatic)

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija