Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nov Hondin športno-potovalni motocikel ima oznako NT1100
Napovedujemo
Nov Hondin športno-potovalni motocikel ima oznako NT1100
Nov Hondin športno-potovalni motocikel ima oznako NT1100
22.10.2021 15:08

Japonci so včeraj razkrili povsem nov izdelek, ki je nastal na modelu Africa Twin, a z drugačno filozofijo. V prodajne salone prihaja marca prihodnje leto, že zdaj pa lahko razkrijemo vstopno ceno.

Peter Pirkovič Honda

NT 1100 bo v Hondini prodajni paleti predstavljal športno potovalni motocikel, katerega poganja znan 1100-kubični dvovaljnik iz modela CRF1100 Africa Twin. 75 kilovatov moči in 104 Nm navora bo dovolj, da se bo nov Hondin potovalni enduro vozniško izkazal na asfaltu, saj ta nenazadnje tehta 238 kilogramov. Okvir je enak kot pri Africi Twin, vzmetenje je malce preurejeno, nižji je sedež, posoda za gorivo meri 20,4 litra, kar bo zadostovalo za skoraj 400 km vožnje, obenem pa ima ta vgrajen še 6,5-palčni zaslon na dotik in LED žaromete. Serijska oprema je bogato odmerjena. Za začetnih 14.490 evrov bo motocikel opremljen z dvema stranskima kovčkoma, centralnim stojalom, z nastavljivim vetrobranom, ogrevanimi ročicami, tempomatom, nastavljivim zadnjim amortizerjem, z multimedijskim vmesnikom, ki se zna povezovati z Applovimi in Android telefonu, na seznamu pa so še samo-izklopljivi smerniki s funkcijo zaviranja v sili (s katero opozorijo ostale udeležence v prometu na močno zaviranje), sistem proti zdrsu zadnjega kolesa HSTC in sistem proti dvigovanju sprednjega kolesa Wheelie control. Motocikel bo na voljo v treh različnih barvah in z možnostjo kombinacije DCT samodejnega menjalnika. Ta izbira bo motocikel podražila za 1100 evrov in ga dodatno obtežila za 10 kilogramov.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2023 Avtomanija